Najnovšie recenzie zo sekcie Trekingové palice
- Super palice
Pre občasné použitie alebo pre začiatočníkov dostačujúce paličky za dobrú cenu .
- Odskúšané dva krát, v horách i na rovine. Zatiaľ maximálna spokojnosť. Toto som hľadala... kvalitné, ľahké, rúčky presne na moju ruku, jednoduchá obsluha a cena bola zodpovedajúca
- Zatiaľ nič
vôbec sa nedajú zaaretovať,návod nepresný,škoda vyhodených peňazí už za druhý pár
- Lahke,pevne,vyborna cena
- Zamykanie dlzky na klipsnu
Lahke a verstilne NW palice
Super cena, super kvalita.
Som veľmi spokojná
Dobrý deň, pri prvom použití asi cca po 8km a mi palica rozpadla, musel som ju reklamovať.
- dobrá cena
- po asi 10 použitiach sa mi stalo to isté ako Klarike - jedna palica sa zasekla a nedá sa zložiť
Keby nestáli 10 €, tak reklamujem, ale neoplatí sa mi do toho ešte investovať poštovné. Takže som si objednala ďalšie a dúfam, že vydržia dlhšie. Za mňa neodporúčam.
- ľahké
- dostatočne pevné
- karbidový hrot
- chýba predĺžená rukoväť
Dobré palice za dobrú cenu. Privítal by som predĺženú rukoväť.
- Nosnosť do 140 kg, slušná cena.
- Škoda, že nie sú vybavené antishock systémom.
Mohol byť antishock systém a pridaná napr. červená farba, boli by v teréne výraznejšie.
Kvalitné ľahké palice
standardna kvalita
Uz pri prvom pouziti a nastaveni vysky mi zostali zarazky zasunute vo vnutri a vypadla spodna cast palice a nedokazem to vratit, na obidvoch paliciach....
Už dlhší čas takýto produkt používam a vyhovuje mi.
- Nema
- Zlozene su skladnejsie
- bordové palice sú v poriadku, ale strieborné sa ťažko rozťahovali, posúvacia súčiastka je vadná, bolo potrebné upraviť, vyčistiť, obrúsiť čierny zalisovaný plastový krúžok, vypadávala poistka, tak som ju nahradila maticou. Už to funguje, keby bola vyššia cena pošlem späť, ale poštovné by bolo drahšie ako samotná palica. Skúste pred expedovaním preskúšať teleskopická vysúvanie. :)
- celkom dobré palice za tú cenu.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »