Najnovšie recenzie zo sekcie Trekingové palice
...nemám s čím porovnávať - ale som spokojný, myslím, že paličky plnia svoj účel, zatiaľ som na nich neobjavil nič, čo by mi vadilo, prekážalo...
- dobrý materiál a tvar rúčky
- odpruženie
- super
Som za tu cenu spokojný.
- ľahké a kvalitné
- spoľahlivé carbon hroty držia v ľade aj na poľadovici
- prispôsobenie mojej výške
- ľahké, keď ich nepotrebujem, nosím ich v ľavej ruke, pravá je po operácii, váhu necítim ani po 30 minútach
- aj po demontáži trošku pridlhé, nezmestili sa mi do cestovnej tašky na dno, museli byť položené na kríž a trčali von, potrebovala by som kratšie o 5 cm v zloženom stave
maximálna spokojnosť
otestované hneď na druhý deň spoľahlivé carbon hroty držia v ľade aj na poľadovici
kvalitny vyrobok, som spokojny
- jednoduchý systém
- dobre sa držia
- super pomer čo sa týka cena-kvalita
- hmotnosť
Som spokojná s produktom. Slúži na ľahšiu chôdzu v prírode.
- Viem čo som si vybral kvalitu
- Zatiaľ neodskúšané v teréne, ale na "nečisto" vyzerajú perfektne.
pekný dizajn, pohodlne skladanie
- Kupované ako darček,v prvom rade zaujala váha,sů ľahučké,korkové rukoväte omnoho teplejšie ako klasické,putká na jednoduché odopínanie tiež pomôžu,a paličky sú v celku,tak nehrozí,že by sa mamine/dôchodkyni/jedna po čase znížila,alebo pokazil skladací mechanizmus,takže max.spokojnosť
- KVALITNE
- CENOVO DOSTUPNE
- ZIADNE
tento produk uz pouzivame,pri poslednej prilezitosti som ho kupoval ako darcek
- Kvalitne putka
- Pevna konstrukcia (nevibruju ako skladacie)
- Lahke
- Spice nemaju az taky dobry grip, ale nesmykaju sa ani na asfalte
- Spracovanie vyzerá kvalitne
- Dobre sedia v ruke
- Materiál rúčky je príjemný
Ešte netestované v teréne, boli kupované ako darček. My máme iné značky ( drahšie) ale aj tieto vyzerajú za tu cenu veľmi dobre.
Tieto paličky som si vybral preto, lebo majú také vlastnosti,ktoré mi vyhovujú na aktivity na ktoré ich potrebujem. Zatiaľ sú len vybalené a pár krát skúšobne rozložené a zložené a vyzerajú super, všetko funguje ako má.Verím, že budú dobrým pomocníkom pri zdolávaní mnohých turistických a bežeckých kilometrov.
- Sú odlahčené vnútri pružinou
- To je vyhoda
Výhodou sú odpružené, len ťažko sa dávajú naspäť.
- Super cena
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »