Najnovšie recenzie zo sekcie Trekingové palice
- S týmito palicami, ktoré som mal zapožičané, som absolvoval základný kurz NW, na druhý deň som si ich hneď aj objednal. Niet nad osobnú pozitívnu skúsenosť.
- Myslím, že cena zodpovedá kvalite, palice sa vyznačujú dlhou životnosťou a nie je problém dokúpiť si po čase opotrebované diely (hroty, gumené násadky, popruhy ..)
Verk 14008 1ks
Pridané: 3. novembra 2024
(naposledy upravené 3. novembra 2024)
Zakúpený v Margaretkashop
Výborná pomôcka pri prechádzkách.
- Palice sú dobré,použijem a či na turistiku
- Ľahké paličky, jednoduché nastavenie, rukoväť príjemná na dotyk.
- Nie je uvedená veľkosť rukavice u dodávaných palíc, resp. možnosť výberu veľkosti.
- SPOKOJNY
Dobrá cena
- Príjemný materiál na rúčkach a veľmi ľahké a skladné
- Ľahko sa skladajú a rozkladajú, sú pevné.
Kupovala som ich preto, že najkratšia dĺžka rozložených paličiek mala byť podľa obrázka 105 cm, ale je 110 cm. Pre mojich 155 cm výšky je to pri stúpaní trochu nepraktické.
palice sú lahke, rychlo nastavitelne. odporucam
- Ľahké a zároveň pevné, spoľahlivé
Spokojnosť s výrobkom
Would have been nice if Muziker would also have available the Leki storage bag for the poles. I ordered it at a different website in Spain:)
Spokojnosť
Zatiaľ spokojnosť. Slúžia dobre.
oceňujem hlavne rozmery pri zbalení (36cm) Dlho som hľadal nejaké podobné paličky, čo mi nezaberú veľa miesta na bežeckom ruksaku a nestoja 150€ Za tú cenu super. Budem kupovať ešte jedny pre oca :)
- Dobré
- karbon = velmi mala vaha
- lahkost skladania
- prevedenie zamkov skladania (v porovnani s inymi typmi)
- penova rukovat (iba vrch je korkovy)
- kompletne prislusentstvo (patka + tanierik do snehu)
- "snurky" na rukovati sa nedaju jednoducho odopnut
Máme doma už tretí pár, čo hovorí za všetko (žiaden Lidl). Pri chôdzi skalnatým terénom alebo kde sú v chodníkoch diery a štrbiny nepoužívajte pútka aby ste palice neohli. Ja ich v každom teréne používam bez pútok a ochranných štupľov na hroty a všetko je v poriadku. Sú naozaj veľmi ľahké a krátke po zložení. Treba sa o ne starať a po každej túlačke ich "nehodiť" do kúta. Správna dĺžka palice: 0,68xvaša výška + 2cm na podrážky topánok. Pomôžte svojim nohám!
- pomerne ľahhké a pritom pevné, napriek väčšej dĺžke po zložení nezavadzajú, neviem ale porovnať s inými trekingovými paličkami, toto sú moje prvé
- Palice sú ľahučké, pohodlné do ruky
Spĺňa moje potreby
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »